Time to enjoy life and do what you love!

Jaha, nu är det sommarlov igen! Alla har åkt till sina sommarställen i tur ordning, och här är lilla jag hemma i gamla sköna esbo.
Men det känns väldigt tomt och ensamt utan alla djur som är i hangö med mamma och pappa :( Fast okej jag har ju min håriga björn, Robban här hemma!
Nu börjar min säsong för idiotiska idéer... Igen... Har en ny plan att skaffa smiley piercing och ska sikta in på att skaffa den imorrn! Iiiiik! :D jättenervös! Ska ta en update på mina "dumma idéer " för er nån dag :) altså piercingar, tatueringar, hår färg osv! Promise!
Nåja, vad annat är nytt?
Skulle kunna döda för att jobba med djur den här sommarn.. Tänkte ta kontakt med min gudmor/halv moster, om idéen att få ta hand om hennes golden under dagarna. Då hennes man är på jobb och hon har svårt att ta ut Cindy på långa promenader pga hälsoproblem... Hoppas de inte är på landet annars skiter min plan sig haha :DKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Get weird or stay weird. Weird is awesome.

Den här bloggen är till för de som vill läsa om mitt liv. Alla mina tankar, känslor och upplevelser. Jag har bloggat i flera år och bytt blogg om och om igen, så nu har jag bestämt mig att stanna här ett tag! Enjoy P.S! Ta mig med en nypa salt.

RSS 2.0